fbpx

IZOBRAŽEVANJE

Za vse, ki ne morejo trenirati z nami in za vse trenerje, ki si želijo uspeti v tem poklicu, skratka za vse, ki menijo, da bi jim lahko naše znanje in izkušnje koristile, smo pripravili izobraževalni sistem Vigor Akademija in program mentorstva za trenerje.

VIGOR AKADEMIJA

Večina naših članov v VigorGround pride s točno določenim namenom in ciljem. Izpolnjevanje konkretnih želja in pomoč pri doseganju ciljev članov je naša prioriteta, hkrati pa želimo, da člani spoznajo ves svoj potencial in ga skozi Vigor proces poskusijo izkoristiti. Te mentalne in posledično fizične premike lahko dosežemo le tako, da članom na nevsiljiv način podajamo znanje in – seveda – zgled. 

Da bi bili pri dajanju zgleda in podajanju znanja maksimalno uspešni, pa niso dovolj le dolgoletne praktične izkušnje. Vse Vigor osebje se stalno izobražuje doma in v tujini, hkrati pa nas različne domače in tuje ustanove, športne zveze, fitnesi in funkcionalni centri vabijo kot predavatelje in demonstratorje na njihove izobraževalne seminarje in delavnice.

Seminarji in izobraževalne delavnice v okviru Vigor Akademije, ki jih vodijo naši trenerji in izbrani tuji strokovnjaki (Joel Jamieson, Andy Mckenzie, Steve Maxell, Eric Cressey, Mike Robertson etc.), veljajo za dobro organizirane in strokovno na najvišjem nivoju. Zavedamo se, da je znanje naložba ne le v osebno rast in rast Vigorja, pač pa predvsem v rast in dobrobit naših strank.

PROGRAM MENTORSTVA ZA TRENERJE

S programom Vigor mentorstva smo začeli z namenom, da dvignemo raven trenerstva v lokalnem in širšem okolju, ter da trenerje usposobimo ne le za delo s splošno populacijo, temveč tudi z ranljivimi skupinami ter s posamezniki in skupinami s specifičnimi cilji in potrebami, kot so poklicni športniki, mladi športniki v razvoju, ljudje z omejenimi gibalnimi sposobnostmi ipd. Naša ekipa mentorjev združuje strokovnjake različnih profilov z bogatimi izkušnjami z delom z omenjenimi skupinami, pri čemer uporabljamo preizkušene metode najbolj cenjenih trenerjev in strokovnjakov na področju funkcionalnega treninga in športa iz celega sveta, pri katerih smo tudi sami nabirali izkušnje.

Sam program zajema 3 module. Prvi modul – umetnost treniranja – pokriva funkcionalni pregled, razvrščanje strank glede na cilje in trenutne zmogljivosti, oblikovanje individualnih in skupinskih programov, regresije vaj in nastop pri treningu. 

Drugi modul udeležencem predstavi poslovni model vodenja uspešne poslovne enote vadbe, bodisi lastne telovadnice ali osebnega trenerstva znotraj ustaljenega centra za trening. 

Tretji modul trenerje pripravi na trženje svojih storitev in jih nauči glavnih sestavin in pravil spletne prisotnosti, kjer se v današnjem času odvija praktično celotno trženje tovrstnih storitev. V tem delu se udeleženci naučijo kako se razlikovati od drugih in predstaviti svojo edinstveno zgodbo, ki jo vsakemu udeležencu pomagamo oblikovati v času trajanja mentorskega programa. 

Pridružite se nam in postanite del zgodbe o uspehu!

hm_seaparator

Prepričani smo, da naši seminarji in program mentorstva zajemajo vse glavne in pomembne sestavine za uspešen nastop na trgu. Program mentorstva je zasnovan na preverjenem poslovnem modelu, ki smo ga skozi leta prilagajali in nadgrajevali na podlagi lastnih napak in z nenehnnim izobraževanjem in usposabljanjem. Z našim znanjem in izkušnjami vam želimo pomagati napisati vašo lastno zgodbo o uspehu.