fbpx

Ekipa

ŽIGA URH

TRENER & USTANOVITELJ

Žiga je športnik že vse življenje. Ko se je po 10 letih poslovil od aktivnega igranja košarke in zaključil študiij podjetništva, je vso svojo energijo usmeril v razvoj vadbenega centra VigorGround. Nabor programov in storitev, ki se danes izvajajo v centru, je nastal s preizkušanjem različnih principov treninga za moč in kondicijo izvedenih v različnih oblikah. Vse od individualnega pristopa do rekreativnih treningov v standardnig skupinah. Njegov cilj je bil približati trening za moč in kondicijo splošni populaciji in s tem omogočiti dostop vsakemu do vrhunskega treninga, ki je bil dolgo časa dostopen samo profesionalnim športnikom.

Cilj treniranja je v njegovih očeh optimalna vsesplošna telesna pripravljenost, ki omogoča doseganje vrhunskih rezultatov v vseh pogojih in okoliščinah. Žiga je predan trenerskemu delu in z natančnostjo pri sestavi programov, odločnostjo in s spodbujanjem k trdemu delu vadečim pomaga doseči višjo raven funkcionalnih sposobnosti in posledično izboljšati kvaliteto življena.”

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.