fbpx

EKIPA

URŠKA KOKELJ

TRENERKA

Urška je trenerka z večletnimi izkušnjami in športnica že od malih nog. Pri sedmih letih se je začela ukvarjati s karatejem in se nekajkrat izkazala na državnih tekmovanjih v katah. Zatem se je lotila plesa, ki ga je več let trenirala v plesni šoli Bolero. Kot andragoginja po izobrazbi verjame in se drži načel vseživljenjskega učenja in izobraževanja. Vodi in se udeležuje seminarjev in delavnic ter piše članke za domače in tuje spletne strani. Urška je vsesplošno aktivna oseba, mlada mamica, ljubiteljica gimnastike (stoje so njena prepoznavna vaja) in aktivnosti v naravi, redno pa tudi dviguje uteži v VigorGroundu.

V zadnjem obdobju se je Urška specializirala za področje gibljivosti, kjer je pridobila licenci FRC in FRA. Poglobila se je v prepoznavanje omejitev gibljivosti v sklepih, manualne teste gibljivosti ter metode za izboljšanje oz. odpravo zmanjšane gibljivosti in posledičnih disfunkcij ter bolečin. Urška verjame v celostni pristop in obravnavo posameznika. Sodeluje tako z rekreativci kot tudi vrhunskimi športniki in jim pomaga do vzpostavitve visokofunkcionalnega gibalnega sistema.

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.