fbpx

EKIPA

TINA HANŽIČ

TRENER

Tina se s športom ukvarja že od majhnega. Po osmih letih igranja odbojke, se je vpisala na Fakulteto za Šport in se poleg tega začela ukvarjati z vodenimi vadbami in z delom v fitnes centru. Po končani diplomi se je osredotočila na individualno delo oziroma osebno trenerstvo. Ker je sama kineziologinja ji največji izziv predstavljajo ljudje, ki imajo specifične gibalne probleme oziroma poškodbe. Njen cilj je, da vsak posameznik usvoji osnovne funkcionalne vzorce in si s tem pridobi dobro osnovo za nadaljnje delo.

Trening za moč pri njej predstavlja osnovo, ji je pa najbolj pomembno, da vsak posameznik dela na vseh svojih motoričnih sposobnostih (moč, vzdržljivost, koordinacija, hitrost, ravnotežje). Prisega na to, da je gibanje zdravilo in da bi vsak človek moral investirati v svoje zdravje in poskrbeti za svoj zdrav življenjski stil.

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.