fbpx

Ekipa

SAŠO POPOVIČ

TRENER

Sašo je bivši član Slovenske reprezentance v Taekwon dou (ITF) in Kickboxingu, s katerima je osvajal medalje na vseh večjih tekmovanjih po svetu, med drugimi: 2x vice Evropski prvak in 3. mesto na svetovnem prvenstvu s Taekwon-do ekipo, ter večkratni državni prvak in zmagovalec svetovnega pokala v Kickboxingu.

Po zaključeni športni karieri, je kot kondicijski trener in inštruktor borilnih veščin slabo desetletje živel in delal v Hong Kongu, kjer je imel priložnost učiti se od nekaterih najboljših strokovnjakov na področju fizične pripravljenosti in to znanje v praksi uporabiti pri treningu tako profesionalnih športnikov, kot rekreativcev. Pred vrnitvijo v Slovenijo je živel v Franciji, kjer je kot desetnik služil v vrstah Francoske Tujske Legije.

Je zagovornik no nonsense trening režima, trdega dela, discipline in doslednosti. Pristop k treningu in metode le-tega prilagodi glede na posameznikove sposobnosti, fizično stanje in zadane cilje. Poudarek daje na kakovosten in strukturiran proces dela, grajenje dobre fundacije, priprave telesa in veznih tkiv na postopno in varno izpostavljanje delu z obremenitvami, kar posledično zagotavlja dolgoročne in kvalitetne rezultate.”

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.