fbpx

EKIPA

ROK RAZDEVŠEK

TRENER

Šport, gibanje in tekmovalnost spremlja Roka že vse življenje. Kot mladi športnik je vedno iskal načine, kako postati močnejši, hitrejši in skočiti višje. Tako je logično, da svojo pot nadaljuje v vlogi trenerja in pri tem pomaga vsem, ki se sprašujejo kako postati boljši. Svojo formalno izobrazbo je zaključil na Fakulteti za šport kot diplomant kineziologije. Na svoji poti pomaga številnim mladim in vrhunskim športnikom, prav tako pa tudi rekreativcem in vsem, ki bi radi izboljšali svoje gibanje, izgled, počutje in življenjske navade.

Rok zagovarja pomembnost ravnovesja v življenju. V sodobnem svetu prihaja do gibalnega neravnovesja, ki se kaže s širjenjem bolezni sodobnega časa kot so prekomerni stres, debelost, kronične bolečine v sklepih, preobremenitvene poškodbe mladih športnikov… Njegova vizija je dvigniti aktivni način življenja ljudi vseh starosti. Skozi proces treninga vas bo vodil, kako priti z majhnimi spremembami do življenjskih rezultatov.

“V vsakem od nas se skriva del športnika. Ni važno ali si rekreativni, profesionalni športnik ali pa mama s tremi otroki oziroma uslužbenec v pisarni. Človek je ustvarjen za gibanje – prav vsak od nas se lahko in si zasluži počutiti bolje. Skozi skrbno sestavljen program, strokovno vodeno in nikoli monotono vadbo, lahko doseže rezultat vsak, ki si ga želi in je pripravljen nekaj vložiti v svoje zdravje.”

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.