fbpx
laura

EKIPA

LAURA LAMPIČ

TRENERKA

Lauri gibanje že od nekdaj veliko pomeni. Rekreativno se športom ukvarja na različnih področjih in zagovarja dejstvo, da se bomo verjetneje redno gibali, če bomo pri tem uživali. Zato je pomembno, da najdemo telesno aktivnost, ki nam ustreza in upošteva naš življenjski slog. Poleg tega, da nam ustreza, moramo biti nanjo tudi ustrezno pripravljeni, kar nam omogoča, da jo lahko varno in dolgoročno izvajamo. Želja po znanju na področju človeškega telesa in gibanja jo je peljala na Fakulteto za šport, kjer je končala študij Kineziologije.

Pri delu s strankami ji veliko pomeni sproščeno vzdušje, predanost in medsebojna komunikacija, saj so le-ti ključni za uspešno sodelovanje in združevanje strankinih ciljev ter njenega načina dela. V prvi vrsti daje poudarek na kvalitetno gibanje, na katerem gradi program vadbe. Njen glavni cilj je usposobiti stranko, da pozna in kontrolira svoje telo ter da znanje iz gym-a prenese tudi v vsakdanje življenje. Na ta način jo pripravi na telesno aktivnost, ki ji ustreza oz. ji pomaga do vsakodnevnega gibanja brez bolečin in boljšega počutja. Napredek prinese zadovoljstvo, dobro počutje in predvsem željo po redni telesni aktivnosti.

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.