fbpx

Ekipa

GREGOR VIDMAR

SISTEMSKE REŠITVE, TRENER

Že od zgodnjega otroštva je šport, in kasneje športna znanost, Gregorjeva strast, kar je zaznati na skoraj vseh področnjih njegovega delovanja. Njegova športna pot se je začela z atletiko, po srednji šoli se je posvetil triatlonu moči, kasneje pa še številnim drugim športnim disciplinam. Je uspešen trener. Med njegovimi (bivšimi) varovanci so Tilen Gartner (atletski državni rekorder v dvoranskih šprintih), Mojca Kopač (dolgoletna državna prvakinja v umetnostnem drsanju in večkratna udeleženka Olimpijskih iger), Janez Berne (večkratni državni prvak in rekorder v triatlonu moči), Nuša Repovž (najuspešnejša slovenska CrossFit tekmovalka) itd.

Po končanen študiju fizioterapije je kot fizioterapevt sodeloval z eno najuspešnejših slovenskih atletinj, dobitnico srebrne olimpijske medalje v teku na 100 m z ovirami, Brigito Bukovec, kasneje pa tudi s slovensko atletsko reprezentanco in reprezentanco umetnostnega drsanja.

Bil je tudi odgovorni urednik športne poljudno-strokovne revije Maximum Performance, je lastnik in urednik spletne strani Cenim.se in avtor preko 200 poljudno-strokovnih člankov s področja športne znanosti in prehrane, ki so bili objavljeni v različnih športnih revijah in na spletu.

Predava na strokovnih izobraževanjih Fitnes zveze Slovenije in Bodifit konvencijah. Zadnja leta ga navdušujeta področji nevroplastičnosti in epigenetike.

Kljub s športom zaznamovanemu življenju je Gregor večino dosedanje profesionalne kariere delal kot spletni razvijalec in tekstopisec. Z Vigorjem sta se njegova strast do športa in športne znanosti ter profesionalna pot združili. Tu je zadolžen za razvoj storitev in je trener Vigor Performance / Power programa.

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.