fbpx

Ekipa

BRANE BOŽIČ

TRENER

Brane se je s športom ukvarjal že kot otrok. Po kratkem obdobju igranja nogometa je svojo pravo ljubezen do športa našel v rokometu. Po desetih letih igranja v vseh starostnih selekcijah je začel raziskovati nove načine treninga; predvsem s ciljem pridobivanja in ohranjanja moči in kondicije. Odkril je kettlebell lifting skozi katerega se je tudi najprej spoznal s poklicem trenerja. Svoje znanje je širil na vseh področjih povezanih s pridobivanjem moči in kondicije. Znanje in lastne izkušnje je uspešno prenašal na skupinske treninge v športnem centru Vigorground; kmalu pa se je posvetil tudi individualnim treningom in vodenju manjših skupin.
Delo z rekreativci, športniki in mladostniki je postalo del njegovega vsakdana. Vadečim zna prisluhniti, jih bodriti in pripeljati do željenih rezultatov; tako na področju počutja kot tudi zmogljivosti. Pri treningih uporablja različne metode in tehnike potrebne za izboljšanje moči, kondicije, gibanja in koordinacije. Verjame, da je učinkovit program lahko preprost ter da uspeh pri doseganju ciljev prinaša le reden in smiselno sestavljen trening. Cilj treninga je po njegovem boljše počutje, razvijanje zdravih navad ter doseganje individualnih ciljev.

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ker želimo, da bi bil VigorGround skupnost stalnih članov, povezana družba podobno mislečih, ki sledi svojim ciljem, smo se odločili, da število strank omejimo. V VigorGroundu 400 tako vadi maksimalno 400 članov. To je število članov, ki jim v danih okoliščinah še lahko zagotovimo vrhunsko storitev in čez ta mejnik zagotovo ne bomo šli.