Aktiviraj se

Program vadbe za (ponovni) zagon telesa

BREZ OPREME  ·  BREZ TELOVADNICE  ·  ENOSTAVNO IN UČINKOVITO

Prvi korak na poti do športnega telesa in duha.

Znanje in izkušnje, ki jih v naših dveh vadbenih centrih VigorGround v Ljubljani na osebnem nivoju že več kot 15 let delimo z našimi rednimi 500 člani, smo zapakirali v enostaven, varen in učinkovit online program za začetnike.

MOČ & KONDICIJA

ODKRIJTE SVOJ POTENCIAL

hm_seaparator

Telo ima neomejen nabor gibalnih sposobnosti, ki jih bomo skupaj varno razvijali in nadgrajevali.

TELESNA PREOBRAZBA

MANJ MAŠČOBE, VEČ MIŠIC IN ENERGIJE

hm_seaparator

Rezultati preverjenega, učinkovitega, varnega, sistematičnega pristopa vas bodo presenetili. 

OPTIMALNA GIBLJIVOST

PRIDOBITE GIBALNO SVOBODO

hm_seaparator

Gibljivost in stabilnost v gibanju in različnih statičnih položajih sta temelj funkcionalnega telesa in eden od ciljev našega online programa.

Kaj je v paketu

Treningi, 2 x 6 tednov. Program Aktiviraj se sestavljata dva sklopa  oz. težavnostna nivoja, vsak je dolg  6 tednov, za vsak teden pa so načrtovani trije treningi. Za vsak trening dobite video demonstracije vaj in napotke, program pa vsebuje tudi protokole za ogrevanje in ohlajanje ter za tisk pripravljeno verzijo z vsemi podrobnostmi (število serij, ponovitev, dolžine odmorov itd.).

Treningi so zasnovani tako, da jih lahko izvajate kjerkoli, tudi doma, posebna vadbena oprema ni potrebna. To so nekoliko prilagojeni treningi programa Vigor Bodyweight (treningi z lastno telesno težo), ki ga izvajamo v naših centrih.

Primera treningov oz. demonstracije vaj

Podpora. Ves čas vam je na voljo Vigor trener, ki ga lahko kontaktirate če oz. ko naletite na težavo oz. ko potrebujete dodatno pomoč ali razlago.

Izobraževanje. Poleg treningov smo poskrbeli tudi za izobraževalno vsebino. Opremite se s preverjenimi informacijami s področja treninga, prehrane in regeneracije.

mojVigor. Z nakupom programa dobite dostop do članskih strani mojVigor in s tem tudi do aplikacije za izračun presnove, makrohranilne izračune, antropometrične meritve in ostalo, kar dobijo tudi naši člani v centrih.

Kaj pravijo naše stranke?

Client Logo

"V zadnjih 4 letih sem izgubil kar nekaj odvečnih kilogramov, ohranjanje dobre fizične kondicije pa mi zelo pomaga opravljati vsakodnevna opravila na delu."
Poglej Video

Rok Miklič CEO, Miklič Transport
Client Logo

Kombinacija treninga, manualne terapije in nasvetov za bolj zdravo in umirjeno življenje mi je končno omogočila napredovanje in sanacijo moje stare poškodbe.
Poglej Video

Blaž Kos Blaz Kos Consulting
Client Logo

"Po enem letu treninga sem na Ljubljanskem maratonu brez specifičnih priprav izboljšal svoj rezaultat za celih 5 minut. Med tem ko uživaš v treningih tudi konstantno napreduješ. To je fenomenalno!"
Poglej Video

Miha Žerko CEO, SRC d.o.o
Client Logo

"Počutim se veliko bolje, lažje manegiram stres v službi, spim veliko bolje in to so poleg boljšega telesnega izgleda glavni razlogi, da že več let vztrajam in redno treniram v Vigorju."
Poglej Video

Ditka Maučec CEO, Telemach

Nakup programa

Cena (EUR)
Aktiviraj se - Nivo 118
* Aktiviraj se - Nivo 218
Aktiviraj se - Nivo 1+230

* Samostojen nakup nivoja 2 je možen le po predhodnem nakupu nivoja 1 in se opravi na članskih straneh mojVigor.

Plačilo lahko izvedete s kreditno kartico preko spleta ali z nakazilom na naš poslovni račun. Po plačilu vam bomo v roku 24 ur aktivirali dostop do članskih strani mojVigor in s tem do vseh vsebin programa Aktiviraj se.

Podatki kreditne kartice

Podatki za nakazilo

Cena: 18 oz. 30 EUR
Prejemnik: Vis Corporis d.o.o.
Naslov: Litostrojska 56, 1000 Ljubljana
TRR: SI56 3000 0001 1467 182
Namen: Aktiviraj se Nivo 1 oz. Aktiviraj se Nivo 1+2

Po opravljenem plačilu nam potrdilo o plačilu pošljite na info@vigor.si.

Naredite nekaj dobrega
za svoje zdravje & telo!

hm_seaparator

Ekipa VigorGround vam lahko pomaga tudi, če nas ne morete obiskati osebno. Dovolj je bilo izgovorov, začnite že danes.